Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Variantă BOMBĂ despre Papa Francisc: ”Este agent secret al acestei țări”

Vizita Papei in Mexic, care a inceput vineri, i-a oferit lui Donald Trump prilejul pentru o noua declaratie fulminanta. “Cred ca papa este un personaj foarte politic”, a spus Trump, intr-un interviu acordat joi Fox Business Network, “dar nu cred ca intelege toate pericolele frontierei deschise pe care noi o avem cu Mexicul. Cred ca Mexicul l-a pus sa faca asta, fiindca vor sa tina frontiera asa si in continuare. Ei se imbogatesc si noi castigam”, a conchis Trump.

Candidatul la presedintia Statelor Unite a fost deranjat de faptul ca suveranul pontif a anuntat ca va merge la granita dintre cele doua tari si va tine o slujba pe malul raului ce le desparte, Rio Grande.

Citește și: HAHAHA Ce s-a întâmplat cu satelitul lansat de Coreea de Nord / VIDEO

Papa Francisc se va ruga pentru cei 6.000 de oameni care si-au pierdut vietile in ultimul deceniu si jumatate incercand sa treaca din Mexic in Statele Unite, iar printre credinciosii prezenti la sluba s-ar putea numara si imigranti ilegali - una dintre principalele tinte ale atacurilor lui Trump in campania electorala. Suveranul pontif s-a pozat vineri chiar cu un sombrero pe cap in avionul care il duce in Cuba, iar apoi in Mexic.

Potrivit New York Times, Trump este prezbiterian. In trecut, prezidentiabilul a spus totusi ca il respecta pe Papa Francisc, descriindu-l drept “a pretty good guy”, transmite PRO TV.

Citește și: NASA bagă spaima în omenire: Se apropie un asteroid

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.