Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vârstnicii din Cluj-Napoca au un număr de telefon la care pot suna după ajutor, ca să nu iasă din case

Linie telefonica gratuita pentru pacientii care vor sa-si afle drepturile

Vârstnicii din Cluj-Napoca au de marți un număr de telefon la care pot suna după ajutor, ca să nu iasă din case. Anunțul a fost făcut luni de primarul Emil Boc, în prima ședință a Consiliului Local Cluj-Napoca desfășurată online, anunță MEDIAFAX.

Boc a spus că sunt mai multe asociații și fundații s-au implicat, alături de biserici, în sprijinul persoanelor care au nevoie.

„Este prima ședință a Consiliului Local Cluj-Napoca din istoria orașului desfășurată online și, probabil, prima de acest fel din România. (...) Administrația locală face inventarul persoanelor de peste 65 de ani care au nevoie de intervenția și sprijinul nostru. De marți de la ora 9 va fi un număr de telefon la dispoziția acestor persoane de peste 65 de ani care au o problemă și au nevoie de sprijin, fie în cumpărarea de medicamente sau de produse alimentare, astfel încât să nu iasă din locuințe și să stea cât mai mult acasă. Sunt mai multe asociații și fundații din municipiu care s-au implicat, alături de biserici, în sprijinul persoanelor care au nevoie”, a spus Boc.

Citește și: Iohannis: ‘Dragi pensionari: nu va expuneți inutil unui risc uriaș, limitați orice deplasare în afară domiciliului’

Consilierii locali, aflați fiecare acasă, au participat la ședința CL Cluj-Napoca pe o platfomă online cu conducerea Primăriei, în sala de sticlă fiind instalat un ecran pe care apăreau fețele acestora.

Emil Boc a declarat că s-a mai decis, de luni, reducerea la patru ore a programului de relații cu publicul de la Serviciul Centrul de Informare pentru Cetățeni, Direcția impozite și taxe locale, Direcția de Asistență Socială și Medicală și de la Serviciul public de interes local pentru administrarea parcărilor din cadrul Primăriei Cluj-Napoca până la încetarea situației de urgență decretate.

CITEȘTE ȘI: Grupa de sânge care te face mai vulnerabil în fața coronavirusului/ STUDIU .

„Programul de lucru se va desfășura în intervalul orar 10-14”, a precizat Emil Boc.

În ceea ce privește programul ghișeelor de relații cu publicul ale Direcției Generale Poliția Locală, Direcției de Evidență a persoanelor și Programul înmormântări din cadrul Serviciului Administrare Cimitire Domeniul Public, acesta rămâne neschimbat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.