Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Varujan Pambuccian: 'La noi în grup 9 au votat, 8 nu. Eu n-am votat'

araratonline.com
pambuccian

Varujan Pambuccian a explicat la B1tv cum se face că reprezentanții minorităților au fost cei prin care s-a întrunit majoritatea pentru ca modificările la noul Cod de Procedură Penală să fie votate.

"Noi suntem 17 reprezentanți a 17 organizații diferite. Nu suntem un partid. Scorul a fost de 9 la 8. 9 au votat, 8 n-au votat. Mă număr printre cei 8. Sper să mergem mai departe și să învățăm să ne purtăm civilizat unii cu alții.

Oameni diferiți pot avea păreri diferite și, iată, ele s-au exprimat în felul ăsta. Dacă eu am votat împotrivă a fost pentru c-așa am considerat eu că e mai bine.

Nu cred că noul Cod Penal e o dedicație pentru Dragnea. Sunt unele lucruri care au fost lăsate mult prea lax și nu e bine. Astăzi, nu minoritatea a fost cea care a înclinat balanța în favoarea Coului Penal pentru că, să nu uităm, aceste legi au trecut de totalitatea senatorilor și de totalitatea deputaților.

Să pui problema astfel e un mod greșit de a vedea lucrurile. Nu uitați care au fost voturile în grupul nostru!", a comentat acesta.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.