Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Varujan Vosganian acuză 'iz ceaușist' la guvernare: Nu m-ar mira să asistăm iarăși, de Anul Nou, la mesajul de la miezul nopții al președintelui

rnews.ro
vosganian

Purtătorul de cuvânt al ALDE, Varujan Vosganian, a transmis sâmbătă pe pagina sa de socializare, după participarea șefului statului și a premierului la inaugurarea a două obiective de investiții (un tronson de autostradă și o magistrală de metrou), că festivitățile organizate în perioada electorală au „iz ceaușist” și nu l-ar mira să se revină la „mesajul de la miezul nopții al președintelui”.

„Mi-e silă de toate festivitățile astea bulucite în campania electorală în care președintele și prim-ministrul, într-un duo de nedezlipit, inaugurează fie obiective pe care le-au făcut alții, fie obiective la care nu s-a turnat încă nicio lopată. Mi-e silă de tot izul lor ridicol de ceaușist. Nu m-ar mira ca, mergând pe calea asta, să asistăm iarăși, în noaptea Anului Nou, la mesajul de la miezul nopții al președintelui”, a scris Varujan Vosganian pe FB.

Preşedintele Klaus Iohannis a participat, vineri, alături de premierul Ludovic Orban, la deschiderea tronsonului de autostradă Iernut - Cheţani din judeţul Mureş.

Șeful statului a participat și marți, alături de premier, la inaugurarea Magistralei 5 de metrou din București.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.