Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Varujan Vosganian arată PISICA PSD: Mâna întinsă către ALDE e recunoaștere a greșelii din luna august

Agerpres
Varujan Vosganian

Varujan Vosganian a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că propunerea lui Marcel Ciolacu privind alianța dintre PSD și ALDE e o recunoaștere a greșelii făcute de social-democrați în momentul ruperii alianței, în luna august, conform Mediafax.

Citește și: SURSE Gheorghe Dincă pregătește BOMBA pentru audierile DIICOT: pe cine va da vina pentru moartea Luizei Melencu

„Această mână întinsă către ALDE este o recunoaștere asupra faptului că PSD a luat o decizie greșită în luna august în privința alianței”, a declarat deputatul ALDE Varujan Vosganian, joi.

Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, că PSD vrea alianțe politice cu Pro România sau cu ALDE, pentru formarea unui Guvern sau pentru alegerile locale. El subliniază că dacă cele două formațiuni s-ar regăsi în proiectul PSD, atunci ar trece și moțiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului Orban.

ALDE a decis în luna august să iasă din coaliția de guvernare în urma refuzului social-democraților de a desemna un candidat unic pentru alegerile prezidențiale. În urma ruperii alianței, ALDE s-a aliat cu Pro România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.