Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Varujan Vosganian dă cărțile pe față - Ce se întâmplă cu negociereile cu Pro România, după ultimele atacuri

varujan vosganian

Purtătorul de cuvânt al ALDE, Varujan Vosganian, anunţă că discuţiile cu Pro România vor continua, chiar dacă informaţiile privind o posibilă alianţă au provocat nelinişte pe scena politică potrivit Agerpres.

"Îmi dau seama că o posibilă alianţă între ALDE şi Pro România creează nelinişte în scena politică, pentru că o astfel de alianţă obligă celelalte partide la atitudinile clare faţă de actul de guvernare, fie în sensul contestării, fie al sprijinirii explicite sau implicite ale guvernării. Din acest motiv, se încearcă prin diverse modalităţi împiedicarea acestei alianţe iar una dintre modalităţi este tentativa de a exagera anumite declaraţii socotindu-le ca fiind tensiuni în relaţia dintre ALDE şi Pro România", a scris Vosganian marţi pe Facebook.

Citește și: Rareș Bogdan scoate la suprafață adevăruri cutremurătoare: Clanurile politice au dat tonul, iar clanurile interlope s-au adaptat

El susţine că doar câţiva foşti membri ai ALDE, care în prezent fac parte din Pro România, se opun unei astfel de alianţe.

"De fapt, singurele declaraţii care nu sunt în spiritul discutat între conducerile celor două partide aparţin unor deputaţi Pro România care au părăsit grupurile parlamentare ALDE înaintea congresului din 2018. Poziţiile acestor parlamentari, care nu sunt mulţi la număr, pot fi de înţeles din moment ce ei au părăsit ALDE şi acum se pun în situaţia de a reîncepe dialogul cu ALDE. Numărul lor este restrâns şi nu reprezintă poziţia Pro România. Nu comentăm declaraţiile lor decât în acest context al biografiei politice proprii şi dialogul nostru cu Pro România merge înainte", se mai menţionează în postare.

Prim-vicepreşedintele Pro România, Daniel Constantin, fost copreşedinte ALDE, a declarat luni, la Realitatea TV, că nici el şi nici alţi colegi din partid nu vor accepta să se alieze cu Călin Popescu-Tăriceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.