Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Varujan Vosganian, lovitură sub centură pentru Viorica Dăncilă: ALDE iese din situația de șah dată de PSD

Agerpres
Varujan Vosganian

Purtătorul de cuvânt al ALDE, Varujan Vosganian, susține că PSD nu poate să ia oameni din ALDE, apoi să-i pună miniștrii și astfel să susțină că echipa guvernamentală este în aceeași componență politică. Vosganian susține că orice membru al ALDE care va accepta o funcție de la PSD, va fi automat exclus din partid.

Citește și: SURSE - Dăncilă, negocieri cu disidenții din ALDE: pregătește o mutare care provoacă CUTREMUR pe scena politică

”Eu cred că un astfel de șiretlic nu poate să convingă pe nimeni. Faptul că în Senat o astfel de manevră a reușit, asta nu înseamnă că poate reuși și în Guvern. Meleșcanu a fost ales pentru că era senator, deci a contat numărul de voturi. În Guvern nu contează asta, pentru că potrivit reglementărilor interne, oricine acceptă o ofertă de a merge în Guvern este radiat automat din ALDE, deci nu se poate spune că este membru ALDE, din moment ce el nu mai este parte a partidului.

E posibil, așa cum se întâmplă pe lumea asta, ca doamna Dăncilă să fi aflat care este prețul unor oameni și este dispusă să-l plătească. Din moment ce ALDE a decis ca orice membru care acceptă o funcție din partea altui partid să fie exclus, nu se poate spune că ALDE ar putea fi reprezentant în Guvern.” a spus Varujan Vosganian, la Realitatea TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.