Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Varujan Vosganian: Ludovic, ce simplu e să închizi!

rnews.ro
vosganian

Deputatul Varujan Vosganian transmite, vineri, că noile restricții care vor intra în vigoare de luni la nivel național sunt „măsuri luate alandala” care semnalează că Guvernul se comportă ca un „șofer neîndemânatic”.

„Guvernul se comportă ca un șofer neîndemânatic care nu mai știe pe ce pedală să apese când roțile o iau razna. Măsurile sunt luate alandala, unele complet inutile, cum ar fi reglementarea circulației pe timpul nopții (în prag de iarnă!), altele fără o evaluare de impact (învățământul on-line, telemunca), iar altele cu dublă măsură.

De pildă, e ciudat să păstrezi deschise supermarket-urile și Mall-urile, dar să închizi piețele publice din hale. Acolo unde se vând mai ales produse românești care, altminteri, nu-și pot găsi cumpărători.

Spune Ludovic Orban: „Piața Obor se va închide. Acolo parcă e o Zonă Zoster.”. Când ai fost ultima oară, Ludovic, la cumpărături în Piața Obor? Eu am fost de multe ori și mi s-a părut o piață extrem de civilizată. Adesea, la intrare, stătea cineva care permitea accesul clienților pe grupuri, ca să nu fie aglomerație înăuntru.

Ce simplu e să închizi! Dar oamenii aceia, care au copii de crescut, rate sau chirii de achitat, întreținere de plătit, ce-or să facă? Or să caute în dicționar să vadă ce înseamnă Zona Zoster în care au stat atâta vreme, fără s-o știe?

I-am văzut, ieri, pe Iohannis și pe Orban cu măștile pe față dându-și coate în fața Guvernului, în chip de salut. Disprețul acestor guvernanți la adresa oamenilor obișnuiți este revoltător. Într-o bună zi o să ne fie rușine că i-am ascultat, așa cum s-a întâmplat, de pildă, cu ridicolele stări de urgență la care ne-au silit pe degeaba”, a scris Varujan Vosganian pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.