Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vărul lui Bashar al-Assad l-a ucis cu mitraliera pe un ofițer pentru că l-a depășit cu mașina

Un văr al preşedintelui sirian Bashar al-Assad a ucis un ofiţer superior în oraşul balnear Lattaquié într-un incident survenit în circulaţie, a anunţat vineri un ONG, relatează AFP.

'Souleimane al-Assad, un văr al preşedintelui Bashar al-Assad, l-a ucis joi seara pe colonelul din armata aerului Hassan al-Cheikh deoarece acesta îl depăşise la o intersecţie', a afirmat Rami Abdel Rahmane, directorul Observatorului sirian pentru drepturile omului (OSDO).

'Souleimane al-Assad l-a urmărit, i-a tăiat calea, a ieşit din maşină şi l-a ucis cu o rafală de armă automată', a adăugat el.

Potrivit acestuia, au apărut tensiuni printre alawiţi, comunitate heterodoxă provenită din şiism. Manifestaţii au avut loc în sate cu populaţie alawită şi unii au cerut executarea unui apropiat al lui Assad, care nu a fost arestat.

Acest incident survine în timp ce la aproximativ 30 de kilometri est de locul incidentului au loc confruntări violente între forţele regimului şi grupurile rebele din Siria aliate combatanţilor Al-Qaida, în apropiere de un centru al unor operaţiuni militare vital pentru regimul preşedintelui Bashar al-Assad, scrie agerpres.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.