Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Astărăstoae, fost preşedinte al Colegiului Medicilor: 'Paleologu este cu 5 clase deasupra lui Barna'

astarastoae

Profesorul Vasile Astărăstoae, fost președintele Colegiului Medicilor din România și fost rector al Universității de Medicină și Farmacie "Grigore T. Popa" din Iași, intervina în una dintre cele mai "fierbinţi" dispute din această campanie electorală: Barna vs. Paleologu. Astărăstoae este de părere că Paleologu, candidatul PMP, este "cu 5 clase deasupra lui Barna", candidatul USR-PLUS.

"Ca orice om politic, Theodor Paleologu poate trezi controverse. Dar ele sunt de cu totul de alta natura decat cele pe care le isca Barna. De aceea este cu 5 clase deasupra lui Barna. Cu Paleologu pot sa nu fiu de acord dar nu pot sa nu-l respect", scrie Vasile Astărăstoae, într-un comentariu pe pagina de Facebook a lui Alexandru Lăzescu, fost preşedinte director general al TVR.

Potrivit celui mai recent sondaj CURS, Dan Barna este pe locul trei în preferinţele electoratului, cu 13%, în vreme ce Theodor Paleologu este pe poziţia a cincea, cu 6%. În cel mai recent sondaj IMAS, Barna este pe poziţia a patra, cu 12,6%, iar Paleologu pe poziţia a cincea, cu 6,9%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.