Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Bănescu lovește iar în scandalul azilelor - Postare ironică a purtătorului de cuvânt al BOR: Povestea nu merge neapărat mai departe

vasile banescu

Vasile Bănescu lovește iar în scandalul azilelor - Postare ironică a purtătorului de cuvânt al BOR: Povestea nu merge neapărat mai departe

Vasile Bănescu intervine iar în scandalul azilelor. Purtătorul de cuvânt al Bisericii ortodoxe Române (BOR) vorbește despre ultimul azil descoperit în localitatea Voluntari, acolo unde edil este Florentin Pandele.

"O știre matinală ne mijlocește informația că un azil, nu chiar un rival periculos al celor model de bune practici, dar pus strategic sub protecția Sfântului Andrei și, nemărturisit, a zeului Ra, a fost descoperit în cochetul și deja cunoscutul orășel Voluntari.

Bătrânii erau cazați și vigilent tratați în sere spațioase și luminoase. Soarele, inclus generos în tratament, deși nu gratuit, asigura o intensă, impecabilă, fie și nesolicitată de nimeni helioterapie.

Părerile asupra beneficiilor acestui neobișnuit tratament efectuat riguros la temperaturi de peste 40 C înregistrate recent la umbră, sunt foarte împărțite și aprig disputate în rândul specialiștilor din domeniile conexe geriatriei și asistenței sociale.

Neplăcut surprinși, descoperitorii acestui stabiliment dedicat îngrijirii persoanelor vârstnice, le-au transportat pe acestea, nu știm dacă în deplin acord cu „cercetătorii” rezistenței acestor persoane la radiațiile solare și hipertermie, în spații mai umbroase, dotate nu doar cu araci și fire subțiri de sfoară ce asigurau cadrul exotic minimalist al biotopului în care oamenii, plantele și soarele conviețuiau într-o discreție totală, netulburată până recent de nimeni.

Povestea nu merge neapărat mai departe", a scris Vasile Bănescu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.