Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Blaga, reacţie la audierile de la DNA pe tema finanţării ilegale a PDL

udrea blaga

Co-preşedintele PNL, Vasile Blaga, a declarat sâmbătă, la Bistriţa, că nu a vorbit cu contabila PDL Bucureşti, care vineri a fost audiată de către procurorii anticorupţie, dar spune că aceasta va trebui să pună la dispoziţia anchetatorilor toate documentele care i se vor cere.

"Indiferent despre cine este vorba în această ţară, despre mine, despre dumneavoastră, despre contabila de la PDL, va trebui să meargă şi să răspundă solicitării magistraţilor. Nu am vorbit cu ea. Trebuie să-şi facă treaba şi să ducă, dacă procurorii solicită documente, înscrisuri, are obligaţia să o facă", a spus Blaga, citat de Agerpres.

Întrebat dacă se aşteaptă să fie chemat la DNA pentru a da lămuriri în ceea ce priveşte finanţarea campaniilor electorale ale PDL, Vasile Blaga a răspuns că nu are nicio implicare, dar că, în cazul în care va fi chemat, se va prezenta "fără nicio problemă".

Contabila PDL Bucureşti a fost audiată vineri de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie în dosarul "Gala Bute", în care a fost extinsă urmărirea penală împotriva Elenei Udrea pentru spălare de bani.

Vezi şi: Audieri BOMBĂ la DNA în dosarul Elenei Udrea: tremură PDL

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.