Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Blaga știe cine va fi primarul Bucureștiului: AMENINȚĂRI pentru adversari

blaga

Co-preşedintele PNL, Vasile Blaga,știe cine va ajunge primar în București și a declarat marţi, la Timişoara, că partidul 'va răspunde cu vârf şi îndesat' tuturor atacurilor nedemne care vor apărea în campania electorală la adresa candidaţilor liberali, întrucât sunt oameni care au respectat toate criteriile de integritate pentru a-şi câştiga calitatea de candidat.

'În campania electorală, noi ştiu că ne-am respectat toate criteriile (de integritate, n.r.) pe care ni le-am propus încă din mai 2015, la Piteşti, atunci când am desemnat candidaţii. Mai departe, nu poţi să ştii ce se întâmplă în această campanie, dar vom răspunde cu vârf şi îndesat tuturor atacurilor nedemne, pentru că ştim că am fost corecţi, nu am procedat la lovituri sub centură, deşi zilnic vedeţi astfel de situaţii la adresa multor colegi de-ai noştri', a declarat Vasile Blaga, într-o conferinţă de presă, răspunzând unei întrebări.

Citește și: Laura Chiriac, candidata ALDE la Sectorul 1, își înșală soțul, producător la Antena 3, cu Sergiu Diacomatu / VIDEO

El a adăugat că acest an electoral va fi câştigat de PNL, la fel ca alegerile prezidenţiale din 2014.

'În acest moment, în Bucureşti va câştiga alegerile Cătălin Predoiu, la Timişoara Nicolae Robu, la Arad Gheorghe Falcă, la Reşiţa domnul Popa, la Cluj domnul Boc. (...). Organizaţia noastră trebuie să câştige şi Consiliul Judeţean Timiş', a adăugat Blaga.

Citește și: Ultimul mesaj al soțului Laurei Chiriac, angajat la Antena 3, înainte ca soția să îl înșele în văzul lumii / FOTO

Întrebat de jurnalişti ce părere are despre candidatura lui Alin Popoviciu pentru Consiliul Judeţean Timiş, Vasile Blaga a spus că nu ştie ca acesta să aibă vreun dosar în care să fie cercetat.

'Nu ştiu despre niciun dosar (în care Alin Popoviciu să fie cercetat n.red.). Altfel, dacă ar fi existat o condiţie de a nu fi candidat, nu ar fi candidat. Noi am fost foarte atenţi la toate candidaturile', a explicat Blaga.

Citește și: Cea mai SCUMPĂ armă creată vreodată are PROBLEME de funcționare / VIDEO

Co-preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, a punctat faptul că organizaţia judeţeană a solicitat la DNA un răspuns privind situaţia lui Alin Popoviciu.

Deputatul Alin Popoviciu a recunoscut recent, într-o conferinţă de presă, că este 'cercetat de DNA Timişoara într-un dosar disjuns din cel cunoscut sub numele de dosarul 'Aeroportul', precizând, totodată, că nu-şi va retrage candidatura întrucât criteriile de integritate ale PNL nu-l împiedică să facă acest lucru, scrie agerpres.ro.

Citește și: Semnificația fiecărei zi din Săptămâna Patimilor

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.