Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Dâncu explică gestul fără precedent al lui Klaus Iohannis: 'Cred că și-a schimbat consilierii și a văzut că acea conferință nu a avut efectul scontat'

Vasile_Dâncu

Sociologul Vasile Dâncu, fost vicepremier în guvernul condus de Dacian Cioloș, a declarat, miercuri seara, la România TV, că atacul fără precedent al lui Klaus Iohannis la adresa PSD, a lui Marcel Ciolacu și a premierului Ungariei, Viktor Orban, a fost generat de lipsa unui efect al conferinței de presă de marți, de la Palatul Cotroceni. Totodată, după ce sondajul CURS a anunțat că PNL a ajuns la 34% în preferințele electoratului, iar PSD a urcat la 29%, Dâncu este de părere că președintele încearcă să relanseze PNL prin diverse teme de impact public.

”Cred că și-a schimbat consilierii și a fost sfătuit că o conferință de oră de două ore nu a avut efectul scontat. Nici președintele nu poate spune orice, se poate ajunge la o anchetă a Parlamentului. El poate să profite pentru un beneficiu electoral, dar cred că se va ajunge la o discuție mult mai serioasă în Parlament.

Citește și: Reguli stricte! Ce măsuri se vor lua pe litoralul românesc

Odată cu apropierea de 15 mai, se va da o bătălie și mai mare politică pentru ca cei de la putere să revină în trendurile sondajelor, după ce au scăzut.”, a spus Vasile Dâncu la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.