Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Dîncu, categoric în plină criză: 'Nu dorim să intrăm la guvernare să participăm la jocul de şantaj între aceste două partide'

PSD
Vasile Dîncu

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu, afirmă că nu este "un moment foarte bun neapărat acesta pentru o moţiune de cenzură" şi pentru a "specula această criză cu o moţiune de cenzură". "Nu dorim să intrăm la guvernare să participăm la jocul de şantaj între aceste două partide. Dacă această criză nu se rezolvă, putem să mergem la Cotroceni, dacă suntem chemaţi, şi să propunem un premier şi un program de guvernare alternativ, pe care îl avem", susţine Dîncu.

"Nu cred că este un moment foarte bun neapărat acesta pentru o moţiune de cenzură. Mai au o şansă cei care sunt în acest moment la guvernare să găsească o soluţie rapidă. Dacă nu vor găsi o soluţie rapidă, atunci invităm ca o parte dintre ei, cei nemulţumiţi, să vină alături de noi, să facem o moţiune de cenzură, dar nu este în acest moment şi în actuala situaţie chiar momentul pentru a specula această criză cu o moţiune de cenzură. Aşteptăm însă să fie raţionali şi să rezolve rapid această criză. Dacă nu, o moţiune de cenzură se impune, însă nu vom face o moţiune de cenzură de spectacol, ci numai una care trece cu siguranţă şi care produce o altă soluţie politică mai bună", a declarat Vasile Dîncu, la RFI.

El a adăugat că PSD nu vrea să intre la guvernare ca să participe la "jocul de şantaj" dintre PNL şi USR PLUS.

"Nu dorim să intrăm la guvernare să participăm la jocul de şantaj între aceste două partide. Dacă această criză nu se rezolvă, putem să mergem la Cotroceni, dacă suntem chemaţi, şi să propunem un premier şi un program de guvernare alternativ, pe care îl avem. Altfel, vom monitoriza şi cerem de urgenţă ca această coaliţie aflată la guvernare să rezolve aceste probleme politice în interiorul ei, pentru ca România să poată face faţă acestei crize", a susţinut Dîncu.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a reafirmat, joi, că în această sesiune parlamentară social - democraţii vor depune moţiune de cenzură.

”Categoric, în această sesiune parlamentară vom depune moţiunea de cenzură”, a declarat Marcel Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.