Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Dîncu îl distruge pe Florin Talpan: În general, militarii nu erau de acord ca echipa Steaua să promoveze. N-am înţeles niciodată prea bine de ce

playsport.ro
dincu csa steaua

Vasile Dîncu îl distruge pe Florin Talpan: În general, militarii nu erau de acord ca echipa Steaua să promoveze. N-am înţeles niciodată prea bine de ce

Vasile Dîncu, fostul ministru al apărării, a lansat un atac dur la adresa lui Florin Talpan, juristul CSA Steaua, imediat după ce FCSB a primit acordul de a juca în Ghencea cu CFR Cluj, pe 6 august.

Dîncu a vorbit despre imposibilitatea Stelei de putea promova în SuperLiga, fiind un club departamental, și îl învinovățește pe Talpan pentru acest aspect. În plus, îl acuză pe jurist că vrea să „manevreze” CSA Steaua.

Ce a declarat Vasile Dîncu

„Nu mi se pare normal să avem echipe care să nu au posibilitatea de a atinge maximum de performanţă, nu mi se pare normal să nu poată să promoveze clubul Steaua. Dar aici este de vină şi clubul Steaua, pentru că nu a făcut nimic pentru a îndeplini condiţiile de promovare.

Talpan îşi face imagine, în primul rând. Dacă Talpan ar fi avut vreun rezultat, ar fi făcut ceva până acum. În afară de bătălia lui din justiţie, nu a făcut nimic. A vrut să rămână clubul aşa, pentru a fi mai uşor de manevrat.

Conducerea Stelei nu este una slabă. Problema este că trebuie să se supună, cum se supune în Armată, Ministerului şi conducerilor succesive care au venit. În aceste condiţii, nu a avut prea multă autonomie în decizie. Eu le-am oferit mai multe condiţii, dar nu au vrut să mai beneficieze de ele.

În general, militarii nu erau de acord ca echipa Steaua să promoveze. N-am înţeles niciodată prea bine de ce”, a declarat Vasile Dîncu, potrivit Orange, anunță gsp.ro Sport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.