Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Dîncu, la încheierea anului şcolar la Colegiul Naţional Militar 'Mihai Viteazul' din Alba Iulia

rfi.ro
Vasile Dîncu

Ministrul Apărării Naţionale, Vasile Dîncu, va participa joi, la Alba Iulia, la festivitatea de încheiere a studiilor anului şcolar 2021- 2022 şi de absolvire a promoţiei 2022 "Încoronarea de la Alba Iulia - 100" de la Colegiul Naţional Militar "Mihai Viteazul", potrivit Agerpres.

Miercuri seara, de la ora 21,00, se va desfăşura, conform tradiţiei, ultimul apel al promoţiei 2022 de la Colegiul Naţional Militar "Mihai Viteazul" Alba Iulia.

De la înfiinţare, în 1919, şi până în prezent, în colegiu şi-au desăvârşit pregătirea 71 de promoţii însumând 7.300 de absolvenţi.

Colegiul Naţional Militar "Mihai Viteazul" Alba Iulia este continuatorul Liceului Militar "Mihai Viteazul", înfiinţat în anul 1919 la Târgu-Mureş, unde a funcţionat până în anul 1940, când a fost mutat la Timişoara. În anul 1947, şi-a încetat activitatea împreună cu celelalte licee militare din ţară. Acesta a fost redeschis, în anul 1975, în garnizoana Alba Iulia, sub denumirea de Liceul Militar "Mihai Viteazul".

"Deţinător a patru titluri de 'Şcoală Europeană', dobândite în anii 2006, 2012, 2015 şi 2018, Colegiul Naţional Militar 'Mihai Viteazul' a dobândit valoroase tradiţii şi rezultate deosebite, care l-au consacrat printre cele mai bune instituţii de învăţământ militar şi civil din ţară", se arată într-un comunicat al MApN.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.