Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Dîncu, despre dezacordul gramatical făcut de Monica Anisie: 'Acel elogiu probabil că a fost refuzat de divinitate'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Monica Anisie

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu, a declarat că afirmaţia fostului ministru al Educaţiei, Monica Anisie, care a spus „aceste legi este despre viitor”, cu referire la legile Educaţiei, reprezintă un eveniment regretabil pentru imaginea proiectului „România Educată”, conform news.ro.

„Din păcate, a fost un eveniment regretabil pentru imaginea României Educate. Am fost în sală în acel moment. A spus acest lucru doamna Anisie, care este colega mea de comisie, în cadrul unui elogiu pe care a vrut să-l facă pentru toţi cei care au lucrat la lege. Dacă se rezuma să vorbească despre lege în termeni funcţionali, dar asta a fost în cadrul unui elogiu şi acel elogiu probabil că a fost refuzat de divinitate”, a declarat Vasile Dîncu, întrebat duminică la Prima News ce opinie are despre dezacordul gramatical făcut de către Monica Anisie de la tribuna Parlamentului.

Monica Anisie a afirmat la începutul acestei săptămâni în Senat că „aceste legi este despre viitor, despre un viitor mai bun” în timp ce vorbea despre legile Educaţiei. Ulterior, ea a revenit la tribuna plenului şi şi-a cerut scuze. Senatoarea PNL a dat vina pe „emoţie şi oboseală”.

Anisie este profesoară de limba română, a fost ministru al Educaţiei şi în prezent este preşedinta Comisiei pentru învăţământ a Senatului. În aceeaşi Comisie este şi senatorul PSD Vasile Dîncu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.