Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Miriuță după egalul cu Dinamo - Mai avem patru meciuri foarte, foarte grele

www.romaniatv.net
Vasile Miriuță

Hermannstadt a remizat pe teren propriu cu Dinamo, scor 0-0, şi a egalat-o pe FC Voluntari în clasamentul play-out-ului din Liga 1 Betano. Antrenorul sibienilor, Vasile Miriuţă (50 de ani), este mulţumit cu rezultatul obţinut de echipa sa potrivit mediafax.

Nou-promovata a fost susţinută, din nou, de un public numeros pe stadionul din Sibiu, inaugurat la partida din etapa precedentă, cu Concordia Chiajna (1-0): ”Am mai prins puţină culoare în obraji, dar mai avem patru meciuri foarte, foarte grele. Dinamo e o echipă foarte bună, cu un antrenor foarte bun. Ne-am dorit să nu pierdem, sunt mulţumit. Puteam să deschidem scorul în prima repriză, pe final puteau ei să marcheze. E un rezultat echitabil. Contează foarte mult, e altceva să joci acasă. Trebuie să ne pregătim, mâine o luăm la drum, spre Iaşi”, a spus Miriuţă, la Digi Sport.

Vasile Miriuţă a vorbit şi despre posibilitatea ca Hermannstadt să termine play-out-ul pe loc de baraj, urmând să joace în dublă manşă cu ocupanta locului trei din liga secundă. Până acum, de când a fost implementat sistemul cu play-off şi play-out, echipa care s-a clasat pe locul 12 în Liga 1 a rămas în primul eşalon: ”Sunt două jocuri. Până acolo, trebuie să mai scoatem nişte puncte”, a punctat Miriuţă.

Poli Iaşi (deplasare), FC Botoşani (acasă), FC Voluntari (deplasare) şi Dunărea Călăraşi (acasă) sunt ultimele adversare ale celor de la Hermannstadt în play-out.

CLASAMENTUL PLAY-OUT-ULUI:

7. Gaz Metan 39p
8. Dinamo 38p
9. FC Botoşani 32p
10. Poli Iaşi 29p
11. FC Voluntari 23p
12. Hermannstadt 23p
13. Dunărea Călăraşi 21p
14. Concordia Chiajna.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.