Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Miriuță: Meciul cu Dunărea Călărași e ultima finală

www.romaniatv.net
Vasile Miriuță

FC Hermannstad a pierdut cu 1-2 la Voluntari, iar sibienii sunt într-o situaţie foarte dificilă. Pot retrograda direct dacă nu câştigă meciul din ultima etapă cu Dunărea Călăraşi. În acest moment, echipa lui Alexa ocupă poziţia care duce la baraj, potrivit mediafax.

La finalul meciului cu ilfovenii, Vasile Miriuţă a declarat că va alinia cea mai ofensivă echipă cu Dunărea. Va da totul pentru o victorie şi pentru a juca meciul de menţinere în prima ligă împotriva formaţiei care termină pe locul 3 în Liga 2. "Acum avem duminică ultima finală, pe care trebuie să o câştigăm. Vom face tot posibilul, pentru că, aţi văzut, în 10 oameni, am făcut tot posibilul să revenim şi chiar am revenit. Acum, din păcate, avem acele accidentări, a lui Blănaru care, din ce îmi dau seama, e cea mai gravă. Filip, la fel, dar vom vedea dacă putem să-l recuperăm până duminică. Câţi avem, 10-11, nu contează...să intrăm pe teren să câştigăm meciul şi să mergem la baraj", a spus Miriuţă la Digi Sport.

FC Voluntari s-a salvat de la retrogradare, în urma victoriei cu Hermannstadt. A marcat primul gol în minutul 17, prin Gabriel Deac, cel care avea să facă şi diferenţa la pauză. În partea secundă, Hermannstadt a restabilit egalitatea, prin Juvhel Tsoumou, în minutul 75. Golul victoriei a venit în minutul 82, când Doru Popadiuc a dat lovitura şi a decis soarta

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.