Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Miriuță, mulțumit de ce a găsit la FC Hermannstadt: 'Vom aduce 2-3 jucători, nu avem nevoie de mai mulți'

www.romaniatv.net
Vasile Miriuță

Vasile Miriuță este mulțumit de ceea ce a găsit la FC Hermannstadt, echipă pe care a preluat-o în urmă cu câteva săptămâni. Condițiile de pregătire și investițiile din infrastructura stadionului îl fac pe antrenor să declare că poate să obțină rezultate foarte bune la Sibiu, anunță MEDIAFAX.

Miriuță este mulțumit și de lot. În momentul de față, Hermannstadt nu are nevoie de prea multe transferuri. „Sunt sigur că vom aduce 2-3 jucători, nu mai mulţi, pentru că sincer chiar n-am nevoie, avem jucători buni. Important este să fim cu toţii sănătoşi şi să ducem echipa cât mai sus.

Citește și: Liviu Dragnea a depus două noi cereri de eliberare! Cum își motivează cererile

Am mare încredere în mine, în stafful meu, în jucători şi în acest public minunat, care sunt sigur că va fi, ca şi anul trecut, al 12-lea jucător. Pot să-i felicit pe oamenii de aici. Au făcut multe sacrificii, ca să facă şi tribuna, şi terenul de joc, nocturna, pentru că, ştim cu toţii, anul trecut noi n-am avut nici teren de antrenament.

Ne-am antrenat pe unde am putut, şi în balon, acesta este adevărul. Ne-am antrenat vreo două săptămâni într-un balon, într-un cartier. Acum este teren de antrenament, s-a făcut şi o sală de forţă, pe care n-am avut-o anul trecut.” , a spus Miriuţă.

Citește și: Victor Ponta îl atacă dur pe Ludovic Orban: Eu nu l-am crezut niciodată

FC Hermannstadt se află pe locul 10 în Liga 1, din 14 echipe, cu 23 de puncte. În 2020, mai are de jucat, în sezonul regulat, cu Sepsi Sf. Gheorghe (acasă), FC Botoșani (deplasare), Astra Giurgiu (acasă) și FC Voluntari (deplasare).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.