Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Pușcaș este nou vicepreședinte al CNMR pe probleme de politică externă

qmagazine.ro
Vasile Puscas

Profesor universitar, diplomat, fost Negociator sef al aderarii Romaniei la Uniunea Europeana, fost Ministru, sef al Departamentului pentru Afaceri Europene, in Guvernul Romaniei (decembrie 2008 – octombrie 2009), Vasile Puscas se alatura Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei (CNMR) in calitate de vicepresedinte al Coalitiei pentru politica externa si relatii internationale.

“Consider ca este o crestere a calitatii Coalitiei, domnul Puscas fiind un om cu o cariera impecabila in materie de politica externa. Iar personal, este o onoare sa fiu si sa lucrez alaturi de domnia sa”, declara Alexandru Cumpanasu, Presedintele CNMR.

Recunoscut pentru discretia, perseverenta si tenacitatea cu care isi ducea la indeplinire misiunile guvernamentale si diplomatice, Vasile Puscas este diplomatul roman de numele caruia este legata si reacordarea Clauzei Natiunii celei mai Favorizate, negociind, la Washington DC, in perioada 1992-1994, reacordarea unui privilegiu comercial pentru Romania, intr-o perioada in care tara noastra era, din punct de vedere democratic, inca instabila.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.