Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Turcu, EXECUTAT SILIT înainte să moară. Cui îi datora bani fostul acționar de la Dinamo

Vasile Turcu

Noi informații ies la iveală: Vasile Turcu a fost executat silit înainte de moarte. Doi afacerişti cărora milionarul le datora bani au obţinut în instanţă, cu puţin timp înainte de sinuciderea lui Turcu, decizii prin care puteau recupera banii, informează România Tv. Unul dintre ei este un fost politician, care l-a imprumutat pe fostul actionar de la Dinamo cu 300.000 de euro, desi in declaratia de avere mentiona un venit lunar de 92 de lei.

ULTIMA ORĂ - Augustin Lazăr îi răspunde ministrului Justiției: NU îmi dau demisia

La o zi după ce s-a aflat de gestul necugetat al fostului milionar, doi oameni de afaceri s-au grăbit să-şi recupereze banii, trecând la executări silite de urgenţă. George Octav Cobzaru a prezentat judecatorilor doua bilete la ordin emise de o banca in numele lui Vasile Turcu, pentru acoperirea unui imprumut de 250.000 euro. Cazul s-a judecat la urgenta, iar în doar câteva zile, Cobzaru a obtinut acordul magistratilor pentru executarea lui Turcu.

Sorina Matei, dezvăluiri INCENDIARE: Alina Bica a închis două dosare care-l vizau pe Ghiţă

Şi Mihai Claudiu Bilegan, om de afaceri bistriţean şi fost consilier PDL, a cerut incuviintarea executării silite a lui Vasile Turcu pentru un imprumut de 300.000 de euro. Procesul s-a incheiat in favoarea lui Bilegan cu doar cateva ore inainte ca Turcu sa moara.

În calitate de ales local al PDL Bistriţa, Bilegan menţiona in declaratia de avere, în urmă cu câţiva ani, că singura sursă de venit este indemnizaţia de consilier municipal, respectiv 92 de lei pe lună.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.