Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Varga (PNL) despre suspendarea şedinţei Comisiei juridice: Trăim situaţii absurde

pnl.ro
pnl sigla

Deputatul PNL de Brăila Vasile Varga a postat marţi, pe o reţea de socializare, după suspendarea şedinţei Comisiei juridice, că situaţia din Parlament este una 'absurdă'. 'Activitatea parlamentară este blocată. Şedinţa Comisiei Juridice a fost suspendată. Trăim situaţii absurde. Nu pot fi adoptate peste noapte legi ce pot duce la tensiuni în ţară, fără a fi dezbătute serios şi transparent. Insist pe ceea ce am susţinut şi ieri: interesele ţării nu se negociază. Românii nu pot vota împotriva românilor!', este mesajul postat de Vasile Varga.

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor nu a mai luat în discuţie, marţi, solicitările de a lucra în paralel cu plenul Comisiile juridică, pentru drepturile omului şi pentru administraţie, secretarul Camerei Ioana Bran precizând că aceste comisii şi-au anulat cererile în acest sens.

Marţi dimineaţa, membrii Comisiilor juridică, pentru drepturile omului şi administraţie de la Camera Deputaţilor s-au strâns pentru o şedinţă care trebuia să înceapă la ora 10,00 şi în care urma să se dezbată proiectul de lege depus de UDMR care prevede scăderea pragului de la 20% la 10% în cazul numărului de persoane aparţinând minorităţilor naţionale dintr-o localitate necesar pentru ca autorităţile să asigure folosirea limbii materne. Şedinţa nu a putut să înceapă deoarece nu avea aprobarea Biroului permanent să lucreze în paralel cu plenul, iar şedinţa conducerii Camerei, programata la ora 9,30, nu a început nici ea la ora stabilită.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.