Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasluian arestat preventiv după ce şi-a agresat soţia şi fiul şi a încălcat ordinul de protecţie

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Un bărbat din oraşul Murgeni a fost arestat preventiv după ce şi-a agresat fiul şi soţia, a provocat distrugeri în locuinţa acestora şi a încălcat prevederile unui ordin de protecţie emis pe numele său, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, în noaptea de 22 spre 23 octombrie, poliţiştii compartimentului de Ordine şi Siguranţă Publică, din cadrul Poliţiei oraşului Murgeni, au fost sesizaţi de o femeie, în vârstă de 48 de ani, cu privire la faptul că soţul său, un bărbat în vârstă de 46 de ani, s-a deplasat la domiciliul ei, a provocat scandal, a distrus uşa locuinţei şi l-a lovit pe fiul său minor, în vârstă de 17 ani.

"În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie, distrugere şi încălcarea prevederilor dispuse prin ordinul de protecţie. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că pe data de 31 mai 2022, Judecătoria Bârlad a emis un ordin de protecţie împotriva bărbatului, pe o perioadă de şase luni. Totodată, s-a pus în evidenţă că acesta ar fi încălcat, în mod repetat, în noaptea de 22 spre 23 octombrie, prevederile ordinului de protecţie, pătrunzând în locuinţa persoanelor vătămate unde ar fi provocat scandal şi distrugeri, deşi îi era interzis să se apropie sau să intre în contact cu persoanele protejate. În urma probatoriului administrat, poliţiştii din Murgeni l-au reţinut pe bărbat, pe o perioadă de 24 ore. Acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea luării unei măsuri preventive", precizează sursa citată.

Cercetările continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.