Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasul de crozieră american Grand Princess, care poartă 21 de persoane infestate cu Covid-19, lăsat să acosteze în Oakland

vas de croaziera

Vasul de croazieră american Grand Princess, blocat în largul coastelor oraşului San Francisco şi care are la bord 21 de cazuri detectate de coronavirus, a fost autorizat să acosteze în Oakland, în nordul Californiei, a anunţat sâmbătă seară compania care deţine nava, informează AFP, citată de Agerpres.

Pasagerii cei mai afectaţi "care au nevoie de un tratament medical intensiv şi spitalizare" vor începe să debarce luni, a adăugat Princess Cruises, subliniind că planul de debarcare iniţial a fost amânat de duminică pentru luni de către Centrul american de control al sănătăţii (CDC).

Citeşte şi: Beuran rămâne BLOCAT în casă încă 30 de zile - Tribunalul prelungeşte măsura preventivă a acestuia în dosarul de corupţie

"Pasagerii care locuiesc în California se vor duce într-un centru federal pentru testări, în timp ce persoanele care nu au reşedinţa în California vor fi îndrumate către instituţii federale din alte state", a informat compania, care a adăugat că echipajul va fi plasat în carantină şi tratat la bordul navei Grand Princess.

Pe navă se află 3.533 de pasageri şi membri ai echipajului. Din cei 2.422 de pasageri, 2.016 sunt americani, între care 938 din California. La bord sunt pasageri din 54 de ţări, potrivit preşedintei companiei Princess Cruises, Jan Swartz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.