Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vești bune pentru angajații unei companii românești: Va suporta transferul contribuţiilor sociale și va crește salariul brut

money.ro
angajati fericiti

Grupul Superbet Holding, cel mai mare angajator din domeniul pariurilor sportive în România, a anunţat joi că va creşte salariul brut al celor peste 2.500 de angajaţi din cele aproape 1.000 de agenţii ale grupului şi că va suporta integral contribuţiile angajatorului în salariul brut al angajatului odată cu intrarea în vigoare a noilor modificări fiscale începând cu ianuarie anul viitor, scrie news.ro.

Astfel, salariul brut va varia, pentru colegii nou angajaţi, între 2.600 de lei şi 3.800 de lei cu sporuri si tichete de masă incluse şi în funcţie de oraşul în care îşi desfăşoară activitatea.

Majoritatea angajaţilor sunt casieri sau operatori de agenţie.

"Salariul este poate cea mai importantă componentă pentru motivarea şi mulţumirea angajaţilor, de aceea este o prioritate strategică a grupului Superbet", a declarat Augusta Dragic, directorul de resurse umane al Superbet Holding România.

Revoluție în sistemul bancar: Prima bancă din România care introduce plata cu mobilul

Superbet Holding România este cel mai mare plătitor de taxe şi impozite din industria de profil şi printre cei mai mari contribuabili la bugetul naţional cu cele peste 35 de milioane de euro plătite anul acesta şi 26 de milioane de euro anul trecut.

Din această toamnă, compania este listată şi pe bursa AERO, în urma unei emisiuni de obligaţiuni în valoare de 9,6 milioane de lei vândute unor investitori români şi a căror scadenţă va fi în anul 2020.

”Superbet reuşeşte prin acest al doilea plasament să atragă bani de la investitori români, bani care vor rămâne în România, urmând să fie investiţi în dezvoltarea operaţiunilor locale ale grupului”, spun oficialii grupului.

Profitul net al Superbet România s-a ridicat anul trecut la 27,14 milioane lei, în creştere de peste trei ori faţă de nivelul înregistrat în 2015.

Superbet Holding România operează patru branduri de retail – Superbet, BetArena, GoBet şi Magic Jackpot.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.