Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vești bune pentru fanii House of Cards. Frank Underwood revine în al V-lea sezon

House of Cards / Facebook
House of Cards

Președintele fictiv al Statelor Unite revine pe micile ecrane în al cincilea sezon al popularului serial "House of Cards" care începe să fie difuzat de marți pe Netflix, informează DPA.

Schimbări în legea salarizării. Senatul a dat, Camera Deputaților a luat

Kevin Spacey se întoarce în pielea politicianului însetat de putere Frank Underwood, care a reușit să urce în ierarhie de la poziția de congresman de Carolina de Sud până la Biroul Oval.

Următorul pas în schema lui neîncetată de ascensiune este să netezească drumul pentru ca soția sa Claire (Robin Wright) să preia funcția de președinte.

Dar întrebarea de pe buzele tuturor de această dată este cum se va compara filmul cu o realitate politică pe care mulți oameni nu o așteptau niciodată — viața sub președintele Donald Trump.

"Oamenii spun că 'House of Cards' va fi plictisitor anul acesta; cum putem noi concura cu realitatea, (dar) trebuie să spun sincer, nu am fost niciodată mai relevanți", a spus Spacey într-un interviu la emisiunea "The Late Show with Stephen Colbert''.

Frank Underwood este celebru pentru privirile sale amenințătoare spre cameră, dezvăluindu-și planurile șirete pentru a-și elimina dușmanii politici. Cu ani în urmă, Spacey glumea că în acele momente vorbea cu Donald Trump.

Zădărnicirile comploturilor sunt ''nebunești'', dar există o "nebunie metodică" în acest nou sezon care se simte din acest moment", scrie site-ul Vulture, în timp ce The Hollywood Reporter se întreabă dacă "House of Cards" este acum opusul evadării din realitate.

"Dacă CNN/Fox News/MSNBC nu v-au satisfăcut apetitul pentru povești despre fraudă electorală, denaturarea presei, un electorat fragmentat, un prim grup terorist în afara Orientului Mijlociu și posibilitatea unui amestec al Rusiei în procesul nostru democratic, 'House of Cards' v-a copleșit (cu astfel de lucruri), dar probabil nu v-a surprins", scrie The Hollywood Reporter.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.