Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vești bune pentru marile cluburi: Clauza de reziliere a lui Antoine Griezmann va scădea la 100 milioane euro de la 1 iulie

www.espnfc.com
Antoine Griezmann

Clauza de reziliere a contractului atacantului Antoine Griezmann cu echipa spaniolă Atletico Madrid va scădea de la 200 la 100 milioane euro începând cu data de 1 iulie, internaţionalul francez urmând să devină unul dintre cei mai accesibili fotbalişti de top din fotbalul mondial în această vară, notează cotidianul El Mundo Deportivo.

Griezmann se află în vizorul a două dintre cele mai puternice cluburi din Europa, Manchester United şi FC Barcelona, ambele dispuse să achite cele 100 milioane euro pentru a-şi asigura serviciile golgheterului EURO 2016, în condiţiile în care cu această sumă poţi cumpăra acum doar un fundaş, scrie publicaţia catalană.

Atacantul francez a fost la un pas să se despartă de Atletico Madrid şi în vara anului trecut, însă în final a decis să rămână alături de clubul din capitala Spaniei, după interdicţia de transferuri impusă de către FIFA grupării madrilene. La momentul respectiv, Griezmann a acceptat o dublare a valorii clauzei de reziliere a contractului său, însoţită însă şi de o creştere salarială (15 milioane euro net pentru acest sezon).

Începând cu data de 1 iulie, clauza de reziliere va reveni la valoarea de 100 milioane euro, în timp ce salariul său va scădea de la 15 la 12 milioane euro, astfel că responsabililor lui Atletico Madrid le va fi foarte greu să-l păstreze pe francez, care poate câştiga aproape dublu la oricare dintre cele două cluburi de top interesate de serviciile sale, anunță Agerpres.

Preţurile fotbaliştilor, în special ale atacanţilor, au "explodat" anul trecut, după ce Paris Saint-Germain a plătit 222 milioane euro pentru a-l transfera pe brazilianul Neymar de la FC Barcelona.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.