Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vești bune pentru Radu Mazăre: Cererea i-a fost APROBATĂ

radu-mazare

Penitenciarul Rahova a aprobat cererea fostului primar al Constanței, Radu Mazăre, de a se cununa cu iubita sa, a precizat, pentru MEDIAFAX, fratele fostului edil, Mihai Mazăre, urmând ca data să fie fixată în funcție de disponibilitatea Primăriei Sectorului 5.

Mihai Mazăre, fratele lui Radu Mazăre, a declarat, pentru MEDIAFAX, că Penitenciarul Rahova a aprobat cererea lui Radu Mazăre de a se cununa civil cu iubita sa, Roxana Mihalache, fostul primar fiind informat miercuri la prânz că solicitarea i-a fost acceptată.

Citește și: A ieșit la iveală! Cât de sănătoase sunt roșiile din „Programul Tomata“

"Ei au aprobat să se poată ține ceremonia, data va fi fixată în funcție de disponibilitatea Primăriei Sectorului 5, când vor avea ei disponibil un ofițer de stare civilă", a precizat Mihai Mazăre.

Potrivit legii, numărul maxim de persoane care poate participa la un astfel de eveniment este de 10. "Familiile și atât. Și nu ajung toți membrii doritori", a conchis fratele fostului primar.

Citește și: Preşedintele Klaus Iohannis propune modificarea legii electorale:Autorităţile trebuie să ia măsurile necesare

O comisie a Penitenciarului Rahova a decis, după ce ce s-a încheiat perioada de carantină pentru Radu Mazăre, ca fostul primar al Constanței să rămână în această unitate de detenție, în regim închis, până în anul 2021. Fostul edil se află în celulă cu trei persoane, doi cetățeni de origine turcă și un român.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.