Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vești triste pentru Ion Iliescu și Adrian Năstase: Medicul care i-a tratat a murit

myjourneytojesus.wordpress.com
lumanare

Doctoriţa Xiaoguang Wang, cel mai cunoscut specialist în acupunctură din România, a murit la Spitalul Judeţean din Piteşti. Doctoriţa era stabilită din 1999 în România şi colabora cu mai multe clinici, având un cabinet şi la Piteşti. Printre pacienţii săi s-au numărat Adrian Năstase şi Ion Iliescu.

A tratat mii de pacienţi cu diferite afecţiuni medicale, iar lista de aşteptare era una foarte mare. Este creditată cu vindecarea unor cazuri de cancer incipient, spondiloză, migrene, reumatism, obezitate şi altele. A publicat în China un studiu privind rezultatele tratamentului prin acupunctură în 95 de cazuri de scleroză multiplă. Vineri seara, doctoriţa Xiaoguang Wang s-a prezentat la Urgenţe la Spitalul Judeţean Argeş, acuzând dureri de spate, scrie adevarul.ro.

Traian Băsescu dinamitează PNL. Mesaj pentru foștii PDL-iști: 'Le-am spus - Adio, dar rămân cu tine'

Medicii i-au făcut o electrocardiogramă, al cărei rezultat a ieşit normal. Însă după un sfert de oră, doctoriţa s-a stins din viaţă. Surse medicale din cadrul Spitalului Judeţean Argeş ne-au declarat că este posibil ca motivul decesului să fie un anevrism de aortă.

Sute de personalităţi influente din România, de la foşti preşedinţi la oameni de afaceri şi vedete i-au cerut ajutorul. Printre cei care au fost trataţi de doctoriţa Wang se numără Antonie Plămădeală, fostul Mitropolit al Ardealului, fostul premier Adrian Năstase, fostul preşedinte Ion Iliescu, dar şi pacienţi veniţi de peste hotare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.