Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vechea gardă din fostul PDL intră în 'casa' lui Nicușor Dan: Victor Tărtăcuță, omul lui Liviu Negoiță, numit director în Primăria Capitalei

primaria Capitalei

„Gașca veche" din fostul PDL, care ani de zile a condus Capitala, prin celebrii primari Traian Băsescu, Adriean Videanu sau Liviu Negoiță, vine tare din urmă la butoanele primăriei lui Nicușor Dan. Cea mai bună mutare a foștilor pedeliști este numirea lui Victor Tărtăcuță la conducerea unei structuri extrem de importante din Primăria Capitalei.

Victor Tărtăcuță, poreclit „Mână lungă", a fost viceprimar al Sectorului 3 din 2004 până în 2012, fiind omul de bază al lui Liviu Negoiță, care a condus această primărie tot în perioada 2004 - 2012. La acea vreme, cei doi făceau parte din elita PDL, iar în prezent Tărtăcuță este membru al PNL Sector 3. Practic, o parte din fosta grupare a greilor PDL revine și se impune la butoanele Primăriei Capitalei, prin intermediul „vehiculului" PNL, anunță ziuanews.ro.

Surse politice și administrative au precizat pentru Gândul că Ion Victor Tărtăcuță a fost adus la Primăria Capitalei, în funcția de director executiv al Direcției Transporturi, de către viceprimarul penelist Stelian Bujduveanu, a cărui familie ar fi avut legături cu "vechea gardă" din PDL. De altfel, viceprimarul Stelian Bujduveanu are în subordine transportul din Capitală și Administrația Străzilor, iar prima sarcină pe care o are Tărtăcuță ar fi să rezolve criza tramvaielor de la Astra, care nu au primit încă avizul de la Comisia de recepție.

Victor Tărtăcuță a venit la Primăria Capitalei prin transfer de la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), unde deținea funcția de vicepreședinte. Tărtăcuță l-a înlocuit la „Transporturi" pe Mihai Teodorescu, numit de Gabriela Firea. Teodorescu era, practic, ultimul director susținut de fostul edil general și care, evident, trebuia să plece.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.