Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vedetă Antena1, ofertată de UEFA pentru EURO 2016

www.uefa.org
sigla uefa

Prezentatorul show-ului ”Next Star” de la Antena 1 a declinat un contract care ar fi măgulit orice vedetă TV din România. Celebra organizație UEFA i-a propus o înțelegere interesantă pe durata Campionatului European de Fotbal 2016, care începe pe 10 iunie.

Antenistul Dan Negru, imbatabil la numărul de cuvinte emise pe minut și la cel de strigături concentrate în discursurile lui, a primit o oferta extrem de tentantă, chiar din partea celebrei organizatii UEFA. Pe durata Campionatului European de Fotbal din 2016, vedeta Antenei 1 ar fi urmat sa fie speaker-ul echipei naționale pentru evenimentele organizate înainte de meciuri.

DNA cere ARESTAREA conducerii Complexului Energetic Oltenia

Respectiv, Dan Negru ar fi urmat să întrețina atmosfera pentru spectatorii din tribune, înainte de meciurile României. Și deși ar fi un job de vis pentru foarte multe dintre vedetele autohtone, Dan Negru a declinat invitația, scuzându-se că e prea prins cu noile proiecte estivale de la Antena 1.

Oferta era extrem de tentantă și-mi pare rău că n-am putut să o onorez. N-am reușit să găsesc în programul de filmări zile libere. Și-apoi, slujba mea principală e la Antena 1, deocamdată, UEFA nu m-a ofertat permanent”, a declarat Negru potrivit Libertatea.ro.

Potrivit surselor noastre, pe lângă onoare, nici partea bănească nu era de neglijat. Pachetul inițial era gândit pentru trei meciuri (Saint Denis, Paris și Lyon), urmând să fie suplimentat în funcție de evoluția naționalei. Orice meci în plus i-ar fi adus lui Dan Negru încă 500 de euro în cont. Evident, transportul, cazarea și masa ar fi fost suportate tot de UEFA. Singura condiție ar fi fost ca prezentatorul să fie disponibil până pe 10 iulie, în caz că România ar ajunge în finală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.