Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vedeta PRO TV verificata de ANAF

vocea romaniei

Vedeta PRO TV, dar si artist indragit, Smiley este verificat de ANAF. Cantaretul a intrat in vizorul Fiscului pentru veniturile mari pe care le incaseaza anual.

Inca din 2016, Smiley si-a infiintat prima companie, iar profitul initial a fost de 250.000 de lei. „Ha Ha Ha Production SRL” a avut soliști de top, care au adus câștiguri imense. Numai în 2013 artistul a avut un profit net de 669.187 de lei.

"Smiley a avut contracte foarte mari de publicitate, in special cu o firma de telefonie, are salariu mare la emisiunile la care este jurat sau prezentator, in plus, mai incaseaza din spectacole peste 600.000 de euro pe an, nu mai vorbesc de Revelion, unde doar pe o reprezentatie cere 7000 de euro, iar el are minim 5 spectacole in acea noapte. Nu mai vorbim de drepturile de autor, caci daca vrei sa ai o piesa compusa de el te costa in jur de 3.000 de euro dar si succesul este garantat.

In aceste conditii, in aceasta vara, Andrei Maria (n.r. Smiley) a fost "vizitat" la sediul firmei sale de reprezentantii ANAF care au cerut toate documentele care sa demonstreze legal ca business-urile lui nu au nicio fisura. Mai mult, cantaretul a fost verificat si in depunerile anuale, pentru a se vedea daca exista vreo contradictie intre declaratii si castigurile reale. Deocamdata, se fac verificari intense, insa nu s-a depistat vreo problema. In ceea ce-l priveste pe Smiley, el sta linistit si chiar a spus ca intelege actiunile Fiscului, intrucat oamenii de acolo isi fac datoria, iar el este in regula cu hartiile oficiale", au dezvaluit apropiatii vedetei potrivit bzi.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.