Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vedetele din showbiz-ul romanesc slabesc cu dieta Nupo

NUPO
dieta NUPO

Vedetele din toata lumea sunt recunoscute pentru faptul ca le place sa arate bine si pentru asta sunt dispuse la orice! Fie isi schimba complet stilul de viata, adopta diete drastice,  recurg la operatii estetice,  sau isi iau un antrenor personal, orice atat timp cat rezultatul este cel scontat. In mod evident si vedetele din Romania recurg la aceleasi solutii. Cele mai multe dintre ele afiseaza la orice aparitie in lumina reflectoarelor sau a blitzurilor, trupuri cu forme bine definite, unele chiar de invidiat.

Anul acesta insa, mai multe persoane publice din Romania au descoperit secretul dietei perfecte. Mirela Vaida, Dana Săvuică, Julia Chelaru, Cristina Cioran, Celia, Ela Crăciun, Patrizzia Paglieri, Lavinia Pirva, Daniel Buzdugan sunt doar câteva dintre vedetele care se mândresc acum cu mai putine kilograme in minus. Dieta la care au apelat vedetele se numește Nupo și este o dietă scandinavă, extrem de versatila, cu foarte puține calorii, dar bogata in proteine, nutrienți, vitamine și minerale esențiale organismului, o formulă de succes care îi ajută pe cei care vor să piarda rapid în greutate.

Da, recomand aceasta dieta persoanelor care doresc sa elimine kilograme in plus. Este o dieta sigura, eficienta si foarte usor de tinut. Dieta Nupo asigură scăderea eficientă și sigură în greutate, fiind o dietă săracă în calorii, dar care conține cantitatea corectă și completă a peste 34 de nutrienti: proteine, nutrienți, vitamine și minerale esențiale organismului, care au rolul de a menține organismul echilibrat pe toată durata procesului de slăbire.”, a declarat Lavinia Pirva intr-o postare pe conturile sale de socializare.

content-image

Dintre toate vedetele, campioana la slabit cu Nupo este Cristina Cioran. Vedeta a postat zilele trecute o poza cu ea intr-o pereche de jeans cu talie joasa, in care afiseaza o silueta demna de invidiat. Vedeta este foarte mandra de ea si ori de cate ori are ocazia, arata fanilor ca se poate scapa de kilogramele in plus si chiar foarte usor.

“Sunt foarte fericita ca am reusit sa ajung la silueta pe care mi am dorit-o! Sa fie clar, nu sunt slaba si nici nu voi fi! Sunt cu forme! Eram putin trista ca ajunsesem la masura XL deja si sufeream ca nu pot purta rochiile mele frumoase si spectaculoase! M-am ambitionat si cu Nupo am reusit! “, a declarat Cristina.

Nici Dana Savuica nu se lasa mai prejos. Vedeta se numara printre primele persoane publice care au incercat dieta scandinava si se declara indragostita de ea, mai ales ca o poate lua si in vacante.

“Primesc multe mesaje despre modul in care ma intretin si mai ales despre cum slabesc. Am mai vorbit despre dieta Nupo pe care am inclus-o in ritualul zilnic pentru a slabi eficient si sanatos. Este o dieta creata de doctori danezi specialisti in obezitate care cunosc importanta echilibrului metabolic al organismului. Astfel ca dieta Nupo este scazuta in calorii si bogata in nutrienti prin produsele create fara gluten si zahar. Daca vrei sa slabesti, introduci sase mese pe zi doar cu produsele Nupo, iar daca doresti sa-ti menti greutatea si ai un program activ atunci exista produsele One Meal care inlocuiesc o masa. Shaker-ul Nupo ma insoteste peste tot iar mesele mele sunt rapide, usor de facut si au exact ingredientele si gramajul necesare pentru hrana organismului.“, a declarat vedeta pe contul sau de Intragram.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.