Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vedetele echipei Brooklyn Nets, Kevin Durant şi Kyrie Irving, au revenit pe parchet după ce au fost nevoiţi să intre în protocol anti-Covid

Facebook.com
Richaun Holmes, sportiv, nba

Vedetele echipei Brooklyn Nets, Kevin Durant şi Kyrie Irving, precum şi LaMarcus Aldridge, au primit permisiunea de a reveni pe parchet după ce au fost nevoiţi să intre în protocol anti-Covid, a anunţat, marţi, echipa din liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA), citată de AFP.

"Încrederea noastră este la maximum. Îi adăugăm pe KD, Ky, LaMarcus şi Joe Harris, deci se întorc patru din cei mai buni jucători ai noştri", a declara coordonatorul lui Nets, James Harden.

Durant ar putea juca joi contra lui Philadelphia 76-ers, după ce a ratat trei meciuri.

Kyrie Irving, care refuză să se vaccineze, este în schimb interzis să participe la meciurile de acasă, conform regulilor sanitare în vigoare în statul New York.

El nu a jucat în acest sezon, întrucât echipa a anunţat în octombrie că nu va face apel la el atât timp cât nu va fi eligibil pentru toate meciurile.

Ulterior, Nets au îndulcit tonul, afirmând luna aceasta că o revenire a lui Irving este avută în vedere pentru deplasările în exterior, cu o zi înainte ca acesta să intre în protocol anti-Covid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.