Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veniturile Companiei de Administrare a Porturilor Maritime Constanţa au crescut anul trecut cu 3,4%

Portul Constanta

Compania Naţională de Administrare a Porturilor Maritime Constanţa a înregistrat anul trecut venituri totale de 402,47 milioane lei, în creştere cu 3,4% faţă de cele din 2019, conform datelor companiei, obţinute de AGERPRES.

Veniturile din exploatare s-au majorat cu 4,5%, la 385,59 milioane lei, iar cele financiare s-au redus cu 17,2%, ajungând la 16,88 milioane lei.

Cifra de afaceri a companiei a scăzut în 2020 cu 1,4%, la 345,167 milioane lei.

Citește și: Florin Cîțu, despre o eventuală demitere a lui Vlad Voiculescu la cererea lui Klaus Iohannis și a PNL: ‘Evaluarea se face pe baza rezultatelor. Fiecare minister are obiective clare în programul de guvernare’

Pe de altă parte, cheltuielile au totalizat 232,49 milioane lei (minus 10,2% faţă de 2019), cele din exploatare cifrându-se la 224,738 milioane lei (minus 10,8%), iar cele financiare la 7,752 milioane lei (plus 12%).

Astfel, compania a încheiat anul cu un profit brut de 169,982 milioane lei, în creştere cu 30,3% comparativ cu cel din anul anterior.

CN APM SA Constanţa este o societate comercială pe acţiuni, desemnată de Ministerul Transporturilor să desfăşoare activităţi de interes public naţional, în calitate de administraţie portuară. Compania îndeplineşte funcţia de autoritate portuară în porturile maritime româneşti Constanţa (cu zona Constanţa şi zona Midia), portul Mangalia şi portul turistic Tomis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.