Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veniturile Zitec au crescut cu peste 1,5 milioane de euro, în primul semestru al anului

penguinwealth.com
crestere

Veniturile Zitec au crescut cu peste 1,5 milioane de euro în prima jumătate a acestui an, faţă de intervalul similar din 2019, conform datelor publicate joi de către companie.

Majorarea veniturilor cu peste 50% în perioada ianuarie - iunie 2020 a fost posibilă şi datorită parteneriatelor cu Google Cloud, Microsoft şi Magento Commerce (Adobe), potrivit agerpres.ro.

Citește și: Rareș Bogdan prevestește o victorie istorică! Va fi dezastru pentru PSD! ‘Pentru prima dată, vom elibera România de sub jugul roșu’

"În această perioadă, Zitec a început colaborarea cu clienţi importanţi din industrii precum retail, industria vinului, auto, industria serviciilor bancare sau domeniul medical, atât din România, cât şi din alte ţări. Compania a avut o creştere semnificativă a numărului de clienţi recunoscuţi pe plan internaţional din industria de retail: Vivre, Sephora, Innoship, Teilor şi Adore Me. În prima jumătate a anului compania a fost recunoscută oficial de către Google Cloud drept unul dintre primii 9 parteneri de integrare Recommendations AI la nivel global care pot implementa soluţia Google de inteligenţă artificială dedicată companiilor din industria de retail. De asemenea, Zitec a devenit în prima parte a anului 2020 Google Cloud Premier Partner, în urma proiectelor dezvoltate pe piaţa locală, în cadrul cărora implementează cu succes soluţii Google Cloud pentru creşterea rezultatelor în business", se arată într-un comunicat de presă al companiei.

Potrivit sursei citate, primele luni ale anului 2020 au marcat pentru Zitec demararea campaniei Caravana Regista, o unitate mobilă care a pornit în călătorie prin România pentru accelerarea digitalizării în instituţiile publice. Până în prezent, caravana a străbătut, deja, 200 de localităţi din zece judeţe şi a prezentat beneficiile Regista, aplicaţia completă de registratură şi management al documentelor, direct la sediile primăriilor.

Zitec este specializată în dezvoltarea de soluţii de afaceri, servicii şi produse tehnologice personalizate, precum şi servicii de digital marketing, şi are birouri în Bucureşti şi Braşov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.