Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Venus Williams, castigatoare a turneului de la Wuhan

Venus Williams

La acest sfarsit de saptamana, Venus Williams a avut toate motivele din lume sa zambeasca incantata, de vreme ce a pozat avand in brate un trofeu pentru care a trudit pe teren, la turneul din China.

Ajunsa in mare finala a turneului din China, tanara Gabrine Muguruza s-a vazut nevoita sa spuna “stop meci”, facilitandu-i americancei castigarea finalei.La 35 de ani, americanca castigat un nou titlu in cariera sa de jucatoare profesionista de tenis, beneficiind si de pe urma deciziei adversarei sale din ultimul act al turneului de a parasi finala, in timpul unui meci pe care americanca il controla clar, la nivel de scor.

Iberica in varsta de doar 21 de ani, aflatea pe locul 6 in clasamentul WTA, a luat aceasta decizie dupa mai putin de o ora de joc, in momentul in care tabela arata scorul 6-3, 3-0 in favoarea adversarei sale, fosta ocupanta a locului 1 mondial.

Ca urmare a deciziei luate de Muguruza, silita de chestiuni de natura medicala, Venus, sora cea mare a actualului numar 1 mondial, Serena Williams, a fost declarata castigatoare a competitiei desfasurate in China, si pe care Simona Halep a parasit-o inca din faza optimilor. Pentru Venus Williams, in schimb, acesta este al 47 -lea titlu din cariera.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.