Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Venus Williams, înainte de al 24-lea său turneu de la Wimbledon: 'Nimeni nu a mai făcut-o până acum, aşa că dacă cineva ar fi capabil, eu sunt acea persoană'

Venus Williams

Venus Williams, care se pregăteşte să participe pentru a 24-a oară în cariera sa la turneul de Mare Şlem de la Wimbledon, a afirmat că este probabil singura capabilă să joace până la vârsta de 50 de ani, informează AFP.

Cea mai mare dintre surorile Williams, care a împlinit luna trecută 43 de ani şi care are în palmares şapte titluri de Grand Slam, a respins în faţa presei eventualitatea unei retrageri sportive în viitorul apropiat, aşa cum a procedat sora sa mai mică Serena, care a spus adio tenisului în septembrie 2022.

Venus Williams, fost lider al clasamentului WTA, aflată în prezent pe locul 554 mondial, a explicat că nu ar fi imposibil ca ea să joace în continuare până la 50 de ani, scrie agerpres.ro.

"Nimeni nu a mai făcut-o până acum, aşa că dacă cineva ar fi capabil, eu sunt acea persoană", a declarat Venus Williams, care a primit o invitaţie pentru turneul de la Wimbledon, pe care l-a câştigat de cinci ori.

"Turneele de Grand Slam sunt foarte importante pentru mine", a adăugat campioana americană, care a revenit în competiţie în luna iunie, la s'Hertogenbosch (Olanda), după o absenţă de cinci luni provocată de o accidentare la ischiogambieri.

Luni, în meciul său de debut la turneul de la Wimbledon, Venus Williams va înfrunta o altă jucătoare invitată de organizatori, ucraineanca Elina Svitolina (locul 75 WTA). Partida va avea loc pe terenul central de la All England Club, pe care americanca nu a mai evoluat din 2017.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.