Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veolia România Soluţii Integrate continuă operarea sistemelor de apă şi canalizare de pe Aeroportul Henri Coandă

CNAB
aeroportul Otopeni Henri Coanda

Veolia România Soluţii Integrate continuă operarea sistemelor de apă şi canalizare de pe Aeroportul Henri Coandă

Veolia România Soluţii Integrate (VRSI) va asigura operarea sistemelor de alimentare cu apă şi canalizare de pe platforma Aeroportului Internaţional "Henri Coandă" Bucureşti, pentru o perioadă de încă cinci ani, ca urmare a câştigării licitaţiei organizate de Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) pentru aceste servicii, a anunţat joi compania.

În baza contractului, VRSI va continua să ofere, începând cu ianuarie 2024, servicii complete, incluzând operarea şi furnizarea, mentenanţa tehnică cu garanţie totală, suport şi management tehnic, precum şi administrarea sistemelor de apă-canal.

Astfel, compania Veolia România Soluţii Integrate va gestiona şi reparaţiile accidentale ale tuturor echipamentelor şi instalaţiilor de apă-canal ale Aeroportului Internaţional "Henri Coandă" Bucureşti.

Potrivit sursei citate, VRSI furnizează servicii esenţiale, incluzând gestionarea eficientă a resurselor de apă, aplicarea de măsuri operative pentru remedierea defecţiunilor şi a avariilor, precum şi achiziţionarea şi gestionarea materialelor necesare pentru operarea sistemelor de apă şi canalizare.

Veolia România Soluţii Integrate administrează un sistem extins de distribuţie a apei pe o lungime de 54.000 de metri şi realizează extracţia anuală a 700.000 de metri cubi de apă prin foraje, în timp ce reţeaua de canalizare, cu o lungime totală de 71.000 de metri, contribuie semnificativ la funcţionarea optimă a Aeroportului.

Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" Bucureşti este cel mai important aeroport din România, cu un tranzit anual de 15 milioane de pasageri.

În România, Veolia oferă soluţii de management al apei şi energiei şi deserveşte peste 2,3 milioane de consumatori.

Veolia România Soluţii Integrate (VRSI) asigură servicii de exploatare, întreţinere şi management a sistemelor, echipamentelor şi instalaţiilor de apă şi canalizare pentru centre comerciale, instituţii de cercetări, dar şi pentru Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti. Totodată, VRSI este operator al serviciului public de alimentare cu apă din oraşul Otopeni, începând cu anul 2007, pentru o perioadă de 25 de ani, pentru oraşul Chitila, din 2016, pentru o perioadă contractuală de 10 de ani, dar şi pentru oraşul Popeşti-Leordeni din anul 2019, pentru o perioadă de 29 de ani.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti şi-a început activitatea la data de 5 februarie 2010 şi asigură coordonarea operaţională şi managementul celor două aeroporturi ale Capitalei. CNAB a fost înfiinţată prin fuziunea societăţilor care gestionau aeroporturile bucureştene: Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.