Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VERDICT NECRUȚĂTOR după CEx: 'PSD a demonstrat din nou că este un partid al penalilor care aşteaptă amnistia promisă de Liviu Dragnea'

PSD
PSD sigla

USR susţine că PSD a demonstrat din nou că este un partid al penalilor care aşteaptă amnistia promisă de Liviu Dragnea în schimbul susţinerii la conducerea partidului, scrie News.ro.

”PSD a demonstrat din nou că este un partid al penalilor care aşteaptă amnistia promisă de Liviu Dragnea în schimbul susţinerii la conducerea partidului. Am asistat în ultimele două săptămâni la un circ între taberele din PSD care arată că acest partid nu este în stare să guverneze şi nici măcar nu este preocupat să facă asta. Au schimbat două guverne într-un singur an, au provocat cele mai mari proteste de stradă de la Revoluţie încoace, au făcut de râs România în străinătate. Şi suntem la trei luni de centenar şi la patru luni de preluarea preşedinţiei UE. PSD îşi bate joc de ţară şi de români”, susţine USR.

USR mai arată că tabăra aşa-zis reformistă din PSD nu are obiective diferite de ale lui Liviu Dragnea, dovadă că a propus ca Viorica Dăncilă să preia conducerea partidului, deşi ”este doar marioneta care va continua asaltul asupra justiţiei şi asupra societăţii civile”.

Citește și: Hotărâre INCENDIARĂ în CEx - Social - democrații, DECIZIE CRUCIALĂ privind guvernul Dăncilă

”Alegerea pe care cele două tabere din PSD o oferă românilor este între corupţie şi incompetenţă, ceea ce condamnă ţara la izolare şi subdezvoltare”, mai arată USR.

Comitetul Executiv al PSD a votat, vineri seară, pentru susţinerea lui Liviu Dragnea în continuare la conducerea partidului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.