Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 70: Marii luptători anticorupție sunt cei mai mari corupți

Radu Pop
dana budeanu

A apărut episodul 70 al Verdictului Politic, rubrica realizată de Dana Budeanu în exclusivitate la STIRIPESURSE.RO. În acest episod, Dana Budeanu vorbește despre lupta anticorupție și cel mai recent conflict USR - Klaus Iohannis pe tema Strategiei Naționale de Apărare a Țării.

Citește și: Ministrul Sănătății panichează cu INFORMAȚII INCOMPLETE: anunță creșterea numărului cazurilor de coronavirus, dar OMITE triplarea numărului de teste .

Din episodul Verdicului Politic de astăzi:

„Voi incepe acest Verdict cu un mesaj pentru fătălăul ăla de Dan Barna și pentru usereii Doi ș-un sfert, niște nimeni în drum, atât ei cat si sustinatorii acestor formatiunii, sanchi, politice, de vrajeala si furt de bani de la ONG-uri...Nu o spun eu, a spus militia. Asta cu Fara Penali in functii publice....Dle Barna-Coruptia-Ucide, faceti parte din acest mare fenomen al coruptiei de care vorbiti.

Dan Barna, hotule care ai furat bani! Rise Project, anyone? Duceti-va acolo si urmariti. Din fondurile UE-mue. Tu, care esti acest imbecil care vrei sa salvezi Romania, ai facut si tu doua-trei proiectele cu bani de la UE-mue si i-ai furat pe toti, adica s-au pierdut banii...Eu nu uit nimic. Marii luptatori anticoruptie sunt cei mai mari corupti”.

Mai multe informații în materialul video de mai jos:

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.