Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 101: 'În timp ce economia se prăbușește, dreapta s-a unit'

dana budeanu

A apărut episodul 101 al Verdictului Politic, rubrica realizată de Dana Budeanu în exclusivitate la STIRIPESURSE.RO. În acest episod, Dana Budeanu vorbește despre restricțiile care există doar în România, dar și despre alianța așa-zisei drepte pentru alegerile locale. Un alt subiect abordat este cel al medicamentului Remdesivir, despre care Dana Budeanu afirmă că are efecte secundare puternice și nu poate fi folosit, deși statul român a cumpărat o cantitate în valoare de 60 de milioane de euro.

Din episodul de azi:

„În lumea civilizată nu există aceste restricții, toată lumea merge la terase, pe plaje, pe străzi, toată lumea se distrează, există aceleași cazuri confirmate ca număr oriunde în Europa. Nu este absolut nicio psihoză. Singura psihoză este în țările de sclavi, pentru că acolo trebuie să fie Singurele restrucții care se vor aplica vor fi pentru țările de sclavi, conduse de jigodii nenorocite, care nu au reușit și care nu au știut să ne pună cumva, nu pe harta lumii, undeva, astfel încât să nu mai fim tratați ca niște leproși, așa cum se întâmplă astăzi. Între țările UE nu există nicio restricție. Ceea ce se comunică în presă sunt minciuni. Niciun asimptimatic nu este carantinar, nu există ce există în România. Sunt niște aberații. Dar vă doresc să respectați asta, în special cei din horeca. Dacă aș fi avut două mese și aș fi fost un hipster care face cafea, aș fi făcut revoluție pentru cele două mese ale mele, pentru viața mea, pentru libertatea mea, pentru respectul pe care orice om îl merită.”

„În timp ce economia se prăbușește definitiv, în timp ce voi ați început probabil să resimțiți foamea, dreapta s-a unit. Toți ăștia care și-o fac cu dreapta zilnic și-au dat mâna dreaptă și vor candida pe liste comune la locale. Cine dracu e dreapta? Cine suge același acadea? Este PNL, acest partid care are majoritatea în sondaje. Păi atunci de ce dracu nu aveți candidați la toate sectoarele voi singuri? Toate sondajele sunt niște făcături, pentru că și ăia care le fac, cu foarte mici excepții, sunt mână în mână cu partidele. Nu vă votează nimeni, că de aia faceți alianțe. Ce faceți mă, îi faceți campanie lui Clotilde? Tot ce înseamnă USRI plus Doi și-un sfert sunt niște gunoaie.”

„Ați îngropat educația, DSP-ul nu există, omorâți oameni în spitale, de toate bolile. Statul român - mă auziți domnul Cercel? - a cumpărat Remdesivir, acest medicament criminal, în valoare de 60 de milioane de euro. Nicăieri pe globul pământesc acesta nu se folosește, pentru că are niște efecte adverse criminale. Am dreptate, domnule Cercel? Păi de ce nu îl dați la toți pacienții dacă l-ați cumpărat? Ce se întâmplă, concret? De ce nu ieșiți și spuneți oamenilor adevărul? De ce nu ieșiți și spuneți ce faceți într-adevăr? De ce mor oamenii în spitale? De Covid? Toți oamenii care au murit în acest luni de zile vor veni după voi, că așa funcționează Universul. Universul se echilibrează singur, javrelor.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.