Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 120: Nicuşor Dan, de ce nu ai alergat-o pe Firea în pandemie?

dana budeanu

A apărut episodul 119 al Verdictului Politic, rubrica realizată de Dana Budeanu în exclusivitate la STIRIPESURSE.RO. În acest episod, Dana Budeanu reacţionează la mişcarea de campanie făcută de Nicuşor Dan, care i-a trimis un sms Gabrielei Firea pentru a o chema la o discuţie în faţa URAC.

"N-aveţi cu cine. Astea-s nişte vrăjeli pe care Nicuşor nu are cum să le pună în practică. El e un anost. Dacă era Rareş era caterincă, dar ce să faci cu Nicuşor? I-a trimis sms lui Firea să iasă în faţă la URAC, când ea e în CEx anunţat de ieri. Astea sunt Facebookisme de astea care credeţi voi că merg. Ce să facă Firea la URAC. Astea sunt nişte prostii. Astea sunt nişte manipulări de net. Nici măcar nu e caterincă. Ce te învaţă pe tine băieţii ăia deştepţi în fiecare zi sunt nişte cursuri care se fac la şcoală. Noi nu suntem în America.

Caterincile astea că nu a venit Firea în faţă la URAC sunt zero. Pentru ce să vină? Faptul că mai ai trei săptămâni şi o alergi pe Firea prin oraş şi crezi asta e marea şmecherie? E o cretinătate. Oricum nu eşti pe picior de egalitate cu ea. Tu ai stat în dulap două luni de zile cât a fost pandemia. Nu ai ieşit un minut să vorbeşti. Era candidatul la Capitală. Firea era în toate căminele, în toate spitalele, pe străzi, cu măşti. Părerea mea e că a făcut prea mult. Era peste tot. Unde dracu ai fost tu? De ce o alergi tu pe Firea? De ce nu ai alergat-o în pandemie? De ce nu ai făcut conferinţe în pandemie? Nu ai fost nicăieri. Ce dracu, suntem nesimţiţi? Stai acolo la URAC, stai că vin eu dacă e", afirmă Dana Budeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.