Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 37: Șefa campaniei electorale pentru pensații PNL! Lasă șezlongul, Hoha!

dana budeanu

A apărut episodul 37 al Verdictului Politic, rubrica realizată de Dana Budeanu în exclusivitate la STIRIPESURSE.RO. În acest episod, Dana Budeanu le dă o serie de ”sfaturi” celor de la PNL și, ca cetățean, solicită ca parlamentarii să meargă la muncă, asta pentru că și ei fac parte din linia întâi, fiind legiuitorii țării și reprezentanții cetățenilor. De asemenea, Dana Budeanu îi transmite președintelui Klaus Iohannis să lase ”șezlongul”, asta după ce la ultimele declarații publice a apărut bronzat.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 36: 'Să vină Sebi Ghiţă!'

”Astăzi, vă vorbește șefa campaniei electorale a PNL, Dana Budeanu, moca și vă face o radiografie celor care încă stați în casă degeaba, despre ce se întâmplă în paralel cu existența voastră manipulată de net și de TV. Nu o să mai rezistați mult și o să ieșiți pe străzi, ăia care n-aveți job și înainte trăiați din ajutor social sau ce mai făceați. Restul, care aveați job la privat probabil vă veți întoarce la job-ul unde salariile sunt deja tăiate la jumătate în cuantum, iar bugetarii se vor întoarce la aceleași salarii pentru că PNL, adică liberalii, nu taie salariile, asta pentru că PNL-ul, astăzi, luptă cu toate forțele, în timp ce voi stați degeaba în casă și ați halit toată chestia asta, stați degeaba doar pentru că acești faliți de pensați nu au știut cumva să creeze o balanță între manipularea globală că trebuie să stăm în casă și balanța economică. Celelalte state de pe globul pământesc care contează, mă rog, l-au echilibrat cumva, l-au palmat băgând foarte mulți bani în economie.”.

”Colegii noștri de la pensații PNL, și ai mei, și ceilalți parlamentari să meargă dracului la muncă, la Parlament pentru că în Ordonanța Militară nu se specifică că ăștia pe care i-am votat stau acasă. Această chestie cu Parlamentul care stă acasă este o subminare a democrației. Domnule Orban, domnule Vela, atenție, parlamentarii să meargă dracului la serviciu că sunt tot linia 1. Linia 1 este făcută din: miliția, medicii despre care vorbiți non stop și care jumătate au plecat acasă, adică au dezertat și politicienii. Și oamenii politici sunt în linia 1. Lasă șezlongul, Hoha! Parlamentul să meargă la serviciu, toți parlamentarii! Asta trebuie să fie în următoarea Ordonanță. Adică cum procedăm? Noi ăștia de v-am ales stăm împreună cu voi acasă și așteptăm să vină Paștele fiecare în biserica lui, vorba lui Orban. Eu zic să vă preocupați de bisericuțele de prin ministere, domnule Orban, că o să decontați. Eu fiind șefa campaniei PNL v-o spun, așa, cu drag!”

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.