Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 49: vine FOAMEA!

dana budeanu

A apărut episodul 49 al Verdictului Politic, rubrica realizată de Dana Budeanu în exclusivitate la STIRIPESURSE.RO. În acest episod, Dana Budeanu vorbește despre măsurile de relaxare anunțate de președinte și Guvern, dar le cere oficialilor să înceapă să vorbească aceeași limbă pentru că bulversează populația.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 48: Guvernul este sclavul tău!

O să fac o scurtă paranteză mondeno-penibilă, nu știu cum dracului să o numesc, pentru diverși fătălăi care stau speriați sub pat, în aceste zile, din cauza unor șpăgi, a unor alți infractori, a se înțelege că mă refer la un anumit infractor. Am un mesaj pentru ăștia care stau sub pat acum: de ce stați voi sub pat? Pentru că sunteți niște fătălăi penibili, care ați stat la mese și la șprițuri cu toți cretinii, mai stați și astăzi. Ăia cu care nu mai stați că nu se mai poate, aia e, asta a fost soarta lor,  mai sunt unii cu care stați și astăzi cum a fost și cu Geaba Laba, asta este, ce să vă fac! Cercetați și voi! Vedeți și voi cine nu mai apare pe la mesele voastre, ca să vedeți cine scrie! Ce ați pățit, vi s-au atrofiat creierele, pe parcursul a 10 ani? Știți vorba aia: v-am lăsat săraci și proști, v-am găsit și mai săraci, și mai proști. Păi ori sunteți mafioți, ori ce mama dracului sunteți? Mă rog, înainte să măcăniți despre Dănuța, vedeți cu cine stați la masă, fătălăilor!

Băi, băiatule se ridică starea de urgență, suntem pe veselie, așa! Conducerea acestei țări mișto a ieșit ieri și au anunțat altceva. Nu este niciun fel de problemă, că populația s-a obișnuit și fiecare ia ce vrea și ce-i convine din declarațiile politicienilor. A ieșit Hoha, a spus ceva. A ieșit Orban și l-a contrazis pe Hoha, a ieșit Vela, a spus ceva, pe urmă Orban l-a contrazis pe Vela. Băi, imbecililor, deci ideea este următoarea: am recomandat în Verdictele trecute să-l lăsați pe Rareș ruj roz să vorbească. Înțeleg că trebuie să iasă și PM-ul, dar înainte să iasă PM-ul, puneți-vă dracului de acord. Dacă Hoha îmi zice că pot să plec în drumeție, să joc golf, să pescuiesc etc. Tu, Ludovice, de ce mama dracului ieși și-mi spui că n-am voie să ies din localitate, decât dacă mă duc la rude. Cu voi vorbește cineva deodată? Voi vorbiți într-o cameră toți deodată? Ce să înțeleagă populația? Deci, eu ies din casă, tu-mi spui mie că-mi facilitezi deschiderea hotelurilor și a magazinelor. Pîi când au fost închise magazinele? A fost în vreo Ordonanță Militară ordin să se închidă magazinele? Nu, au închis doar cretinii!”, spune Dana Budeanu.

Mai multe detalii în materialul video de mai jos:

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.