Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 66: Poza cu Orban şi miniştrii e 'portretul bordelului general din politică' (VIDEO)

dana budeanu

A apărut episodul 66 al Verdictului Politic, rubrica realizată de Dana Budeanu în exclusivitate la STIRIPESURSE.RO. În acest episod, Dana Budeanu porneşte de la fotografia cu Orban şi miniştrii care fumau şi consumau alcool în birou fără să respecte măsurile sanitare şi sfârşeşte prin a transmite mesaje dure despre Raluca Turcan, Rareş Bogdan şi Marcel Ciolacu.

Dana Budeanu afirmă că are mai multe informaţii despre fotografie din biroul lui Orbam, unde au fost mult mai multe persoane. Potrivit acesteia, poza a pornit de la o femeie.

Din episodul de azi:

"La aşa ce trebuia ieşit într-un minut, domnu' Ciolacu. Ce aţi făcut 48 de ore? Aţi făcut o spirală de fete cu Romaşcanu şi alţii? Aţi analizat cum să fiţi corecţi şi deontologi, când ăsta era subiectul subiectelor?"

"Pensaţii PNL la fel. A ieşit Orban să spună că plăteşte amenda. Fac ceva pe amenda ta, Orban. Mie mi-aţi transmis că am voie să fac ce aţi făcut voi. Dacă mă prinde, asta e, plătesc amenda. Discuţia nu este că aţi fumat în birou. Hai să nu mai fim ipocriţi. Problema a fost reacţia, aplaudată de postaci. Cum adică a plătit amenda? Asta e cea mai proastă comunicare cu care se putea ieşi în această situaţie. Mă încurajezi să încalc legea. Poţi să faci orice, atâta timp cât nu eşti prins."

"Tupeu celor de la PNL are au ieşit să comenteze vine din faptul că ei aşa trăiesc. În momentul în care consilierii sunt nişte wannabe interlopi, în momentul în care vicepremierul României stă la o băută lipită de unul care a făcut-o în limbaj popular târfă, a afirmat despre ea că a ajuns om politic trecând prin aşternuturile unora, tu ca femeie ce cauţi la masă cu un asemenea bărbat? Ce cauţi tu, care cum ar veni reprezinţi femeile din România, lângă unul care a vorbit astfel despre tine, ce cauţi să bei cu el? Nu ai nicio problemă cu asta, de aceea nu ai nicio cu ce se întâmplă la 2 şi 3 în Guvern, cu toate femeile jignire de consilierii premierului. Tu ca femeie, ca om politic, ai aşteptat să stai în continuare cu unul care a şters cu tine pe jos. Rămăsese să fie şi Ruj Roz în partea cealaltă, care şi ăla a şters cu tine pe jos, şi stăteai cum ai stat în campania electorală, între doi bărbaţi care te-au flegmat pe faţă şi care te-au călcat în picioare. Ăsta este exemplul pentru populaţie. Ce să spună amărâtele alea pe care tot felul de interlopi wannabe le înjură pe culoarele guvernului, le bagă organele prin tot felul de părţi, le ameninţă? Te sacrifici pentru ţară şi treci peste orice? Nu. Funcţionaţi în acest bordel toată clasa politică. Astăzi vă flegmaţi, mâine vă lingeţi. Iar proştii care suntem noi, cei care vă plătim mergem la vot."

"PNL a piardut probabil peste 3% doar de la această postare. Rareş Bogdan a ieşit ieri cu una dintre cele mai... mediocre, să nu-i spun proaste declaraţii din ultimii 30 de ani, în care a declarat: 'Felul în care PNL a dezamăgit electoratul nu poate depăşi ura faţă de PSD'. Păi să vă traducă Dănuţa ce a spus Rareş. A spus următorul lucru: pensaţii PNL au ajuns la guvernare exclusiv datorită lui Marcel Ciolacu. La alegerile europarlamentare s-a votat împotriva lui Dragnea. S-a creat chestia aia cu Ciuma Roşie şi muie PSD şi oamenii au votat la europarlamentare strict pe ura pentru PSD. Aşadar Rareş confirmă faptul că partidul de guvernământ rezistă la putere fără niciun merit, se bazează în continuare că PNL nu va trebui să facă nimic, pentru că oamenii vor vota urând PSD. Ciolacu în timpul ăsta doarme. Rareş, ţi-am zis şi acum două zile: nu ma face declaraţii. Toate declaraţiile tale au fost mincinoase."

"Cum aveţi tupeul? Îl aveţi pentru că PSD, care e opoziţia, nu spune nimic. Opoziţia a ieşit după 48 de ore. Astăzi în PSD există, cum există şi în PNL, foarte mulţi oameni care au făcut ceva în politică. Nu vă încadraţi, domnu' Ciolacu. Aţi ajuns şef în PSD printr-o conjunctură pe care o ştiţi foarte bine şi o ştie şi Dănuţa. Vă bateţi joc de ea. Ieşiţi după 48 de ore cu o declaraţie absolut imbecilă, din care s-a înţeles că singurul cu care vorbiţi şi căruia îi răspundeţi la telefon este Iohannis. Sunteţi preşedintele PSD. Aţi ieşit să ne explicaţi nouă că vă certaţi cu Dăncilă? Ce treabă avem noi? Ce mă interesează pe mine răfuielile voastre pe caşcaval? Nu vă e ruşine? Ăsta e partid de opoziţie? Dacă sună Iohannis îi răspunzi? Cui ai comunicat asta? Cum ai răspuns şi la moţiune?"

"Faptul că voi acceptaţi să trăiţi într-un bordel, prostituându-vă în toate felurile, arată flegma pe care o aveţi pentru populaţie. Fotografia e portretul bordelului general din politică."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.