Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 67: Să ne trezim dracului la realitate! Nu mai vin banii!

dana budeanu

A apărut episodul 67 al Verdictului Politic, rubrica realizată de Dana Budeanu în exclusivitate la STIRIPESURSE.RO. În acest episod, Dana Budeanu explică cum au ajuns guvernanții noștri să creadă că vor primi bani de la Uniunea Europeană, deși situația este una cât se poate de gravă, iar aceste fonduri nu vor mai veni.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 66: Poza cu Orban şi miniştrii e 'portretul bordelului general din politică' (VIDEO)

”Abia aștept să iau o vacanță lungă de la toate Verdictele, însă vreau să explic pe înțelesul populației, eroarea în care se află, intenționat, Guvernul României de astăzi. Așadar, pe lângă prostia crasă a tuturor miniștrilor, există și starea de eroare, probabil, cumva caracteristică prostiei din creierele acestor pensați. Eroarea majoră este faptul că, probabil, adică nu probabil, sigur suntem ultima țară din Europa care încă mai credem în UE-muie, în globalizare, vin americanii, vin chinezii, vine oricine. Chinezii nu vin, chinezii au venit de mult. Au venit și în Grecia și în Italia și cumpără tot. Nu știe nici dracu pentru că chinezii cumpără și în Grecia de mulți ani și în Italia acum. Ei doar cumpără, dar nu vin pe teritoriul acelei țări, ei doar agită economiile respectivelor țări pentru, evident, interesele lor. Nu vă imaginați că vine chinezul, așa cum există în cultura de sclavi a acestei nații și a tuturor proștilor de pe rețelele de socializare, sintagma că ”vin unii și ne iau!”. Vin rușii și ne iau. Nu vine nimeni, nu are nimeni niciun interes în această țară de căcat. Când există un interes, se află și când există un ordin se execută imediat. Poate să vină de la oricine: de la ruși, de la americani, de la oricine, imediat se execută. Chestia asta cu conspirațiile, că vin rușii, că Putin se gândește noaptea numai la România și la agenții ruși care vin să scoată lumea în stradă să ridice 2 pancarde. Este o prostie! Hai să ne trezim dracului la realitate!”, spune Dana Budeanu.

Mai multe detalii în materialul video de mai jos:

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.