Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 68: Pentru ce dracului mai există starea de alertă?

dana budeanu

A apărut episodul 68 al Verdictului Politic, rubrica realizată de Dana Budeanu în exclusivitate la STIRIPESURSE.RO. În acest episod, Dana Budeanu arată că în SUA și în lume oamenii refulează și se întreabă de ce în România este menținută starea de alertă.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 67: Să ne trezim dracului la realitate! Nu mai vin banii!

Din episodul de astăzi:

După cum ați observat s-a terminat coronavirus, pur și simplu nu se mai ia, nu mai este nicăieri, acum au început manifestările cu rasismul, inclusiv în România simt că există o pătură care fierbe pe interior, imbecilii care au fiert cu încălzirea globală, cu poluarea și cu toate cretinismele care sunt aruncate în piață, ca să dea preocupări la lume. Așadar, s-a ieșit în stradă în întreaga lume, s-a ieșit și la Paris. Una este să ieși în stradă, să manifești pașnic, să deplângi o situție dramatică, dar care în America nu se va schimba niciodată în profunzime. Probabil se vor putea lua încă niște măsuri etc.

Asta este o problemă de când lumea în America și așa va rămâne. Este ceva mult mai vechi, problema asta eu nu cred că se va rezolva niciodată.

Să revenim la situația din România, unde anunțasem că s-a terminat cu coronavirusul. Noi suntem în stare de alertă, dar pentru ce mai suntem în stare de alertă? Pentru niște contracte, pentru niște bani pentru unii sau pentru ce mai există această stare de alertă? Peste tot pe glob, milioane de oameni au ieșit în stradă, s-au luat în brațe, s-au pupat unii cu alții și s-au orice și brusc s-a uitat despre corona, s-a uitat cu masca, cu alea. Pentru ce mai există starea de alertă?”, spune Dana Budeanu.

Mai multe în materialul video de mai jos:

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.